söndag 20 oktober 2024

Tommy Nilsson till Uddevalla med ny musik

På fredagen 18 oktober släppte Tommy Nilsson sitt nya album Längs den långa vägen hem, och i vår ger sig sångaren ut på en turné med samma namn. En av de 14 orter som får besök är Uddevalla.

Artisten sittandes utomhus mot en bergvägg
Tommy Nilsson julshowar först i Trollhättan och under våren blir det turné med både gammal och ny musik i bagaget.
 Foto: Linn Nilsson / Werecki Promotion Company

9 april ska Tommy Nilsson stå på Östrabos scen, enligt turnéplanen.

"Både nya och klassiska låtar"
"Efter ett år fyllt av framträdanden i populära TV-program som Allsång på Skansen, Bingolotto och Så mycket bättre är Tommy redo att möta publiken på några av landets mest anrika scener. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier och hits som Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, En dag samt Amelia lovar turnén att bli en musikalisk resa genom både nya och klassiska låtar", skriver Werecki Promotion Company i ett pressmeddelande.

- Jag ser verkligen fram emot att få dela min nya musik med publiken och samtidigt återuppleva några av mina mest älskade låtar tillsammans med er, säger Tommy Nilsson.

Julshow i Trollhättan först
Vill man se och höra Tommy Nilsson innan vårturnén finns chansen på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan, där sångaren bjuder på "Christmas Dinnershow" i slutet av november och början av december.
---